This recipe is very useful when you have very ripe fruit, instead of throwing then to the rubbish you can make this dessert. You can use any fruit you like I use mango because is one of my favourites
INGREDIENTS
250 g of cream cheese.
1 yogurt
2 ripe mangoes
3 eggs
100 g of sugar (you can use more or less sugar depending what you like)
caramel
1-Mix the cream cheese with the yogurt, mangoes eggs and sugar
2-Put the mixture into small moulds with caramel at the bottom
3- Put in the oven and double boil to 180º for 20 minutes or until done.
Esta receta es muy útil cuando tienes fruta muy madura que no está buena para comer, para no tirarla puedes hacer estos flanes.
INGREDIENTES
1 tarrina de queso filadelfia
1 yogurt natural
2 mangos maduros
3 huevos
100g de azúcar
caramelo líquido
1- Mezcla el queso de untar con el yogur, los huevos los mangos y el azúcar con la batidora
2- Pon la mezcla en moldes de flan con caramelo
3- Poner en el horno al baño maría a 180º durante 20 minutos
El mejor mango en Senegal |
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