A WALK THROUGH CHINATOWN IN SAN FRANCISCO ... It makes me have a craving for Asian Food, but here at home it is imposible to find even a cheap chinese restaurant so I have to create something that feels like this.
GRILLED TUNA RECIPE
First you have to marinate the tuna fillets into a mixture of soy sauce and balsamic vinegar, I used for this ocassion a vinegar made of Pedro Ximenez which, by the way, I bought in Sanlúcar. After that put the tuna into a pan with a bit of olive oil and let the tuna browned on the outside a leave it a bit raw on the inside.
The result is the following. The taste is a bit like asian food.
Primero hay que marinar el atún con una mezcla de salsa de soja y vinagre balsámico. Luego se pone a la plancha para que se dore por fuera y se quede crudo por dentro. Este es el resultado
NOODLES RECIPE
This is the result, as you can see it is a very easy to cook dish and very fast to prepare.
Una sencilla receta de noodles que hice el otro día, lo único que se necesita son setas, ajo vino blanco y salsa de soja. Pones en el wok ajo picado, setas y aceite de oliva, cuando empiecen a dorarse se añade vino blanco y cuando este se haya disuelto se añade salsa de soja y agua y se cocinal los noodles durante cinco minutos. Este es el resultado como ves fácil y rápido.
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