martes, 21 de septiembre de 2010


Some of the wonderful things we ate in Greece, every time we sat at the table we knew everything was going to be delicious.
The zucchini croquettes were really good, the recipe is really simple and can be perfect for a tapas dinner.

ZUCCHINI CROQUETES

INGREDIENTS  (for 6 persons)

1kg zucchini
serrano ham
200 g flour
200 g breadcrumbs
2 onions
1 garlic globe
2 eggs
3 table spoons feta cheese
1 table spoon mint
1 table spoon parsley
olive oil, pepper and salt

1. Grate zucchini with skin and shop serrano ham and onions  very finely
2. Put then in a bowl and mix with the eggs, mint and parsley, 3 tablespoons of breadcrumbs and feta cheese.
3. Make balls with the mixture and coat then in flour, eggs and bread crumbs
4. Fry the croquetes in very hot oil.


Alguna de las cosas que probamos en Grecia, cada vez que nos sentábamos a comer sabíamos que todo iba a estar buenísimo.
Las croquetas de calabacines estaban deliciosas, son fáciles e ideales para una cena de tapas


CROQUETAS DE CALABACIN
1kg de calabacines
2 lonchas de jamón serrano picadas
200 grs de harina
200grs de pan rallado
2 cebollas
1 diente de ajo
Queso feta
hierbabuena
perejil
aceite de oliva
pimienta y sal
1 diente de ajo

1. Rallar los calabacines y picar el jamón
2. Se le añade un poco de pan rallado, los huevos las cebollas, el ajo, la hierbabuena la pimienta y la sal y el queso feta y se mezcla todo.
3. Se forman las croquetas y se rebozan en harina, huevo y pan rallado y se fríen con el aceite muy caliente

No hay comentarios:

Publicar un comentario